Työpaikat

 

naudanlihatuotannon_asiantuntija.png

Haemme naudanlihan tuottajapalveluiden tiimiimme naudanlihantuotannon asiantuntijaa

Naudan tuottajapalveluiden tiimi toimii HKScan konsernissa vastaten naudanlihantuottajille tarjottavista palveluista. Se toimii tiiviissä yhteistyössä maakohtaisten eläinhankintaorganisaatioiden kanssa.

 

Odotamme sinulta


· maatalousalan opisto- tai yliopistotutkintoa
· vahvaa käytännön osaamista nautojen ruokinnasta ja tuotannosta
· avoimuutta uusille ideoille
· halua kehittää naudanlihantuotannon kilpailukykyä yhdessä sopimustuottajiemme kanssa
· erinomaisia tiimityöskentelyn taitoja
· englannin- ja ruotsinkielen suullista ja kirjallista taitoa


Asiantuntija työskentelee tiiviissä yhteistyössä emolehmätilojen kanssa sekä välitysvasikoita kasvattavien tilojen kanssa. Asiantuntijana tuet nautojen jalostuseläinkauppaa HKScanissa ja neuvot sopimustuottajia parhaan genetiikan hankinnassa.


Tuottajapalveluiden tiimiin kuuluu naudanlihantuotannon asiantuntijoita Suomesta ja Ruotsista, joten tehtävän hoito edellyttää hyvää englannin- ja ruotsinkielentaitoa.
Työ edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa sekä Ruotsissa.

 

Tarjoamme sinulle


mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan työtehtävän aktiivisessa työporukassa sekä osaavan ja kehittyvän organisaation vahvojen tavaramerkkien ja maistuvan ruuan parissa.


Lisätietoa tehtävästä
Sami-Jussi Talpila puh. + 358 40 515 1373

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja CV viimeistään 28.2.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment@hkscan.com

 

 

  
HAEMME KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Tuotannon ja logistiikan tehtäviinKesätyöpaikat sijaitsevat Eurassa, Forssassa, Outokummussa, Mikkelissä ja Vantaalla. Edellytämme 18 vuoden ikää, reipasta asennetta ja otetta työn tekemiseen.

Täytä hakemus tästä linkistä 31.3.2017 mennessä. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi.

 

Toimihenkilötehtäviin

 

Haemme kesätyöntekijöitä erilaisiin toimihenkilötehtäviin Euran, Forssan, Mikkelin, Outokummun, Turun ja Vantaan toimipisteisiin. Voit hakea esimerkiksi taloushallinnon, logistiikan, henkilöstöhallinnon, myynnin, markkinoinnin ja IT-alan tehtäviin.

Kesätyöpaikat on tarkoitettu alan opiskelijoille tai alalle aikoville henkilöille. Koulutustaustasi voi olla mm. tekniikan, tuotannon, kemian, elintarvikealan, talouden tai markkinoinnin parista.

Kesätyön menestyksekäs hoitaminen edellyttää reipasta otetta työntekoon, yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme myös kykyä toimia itsenäisesti. Osa kesätyöpaikoista edellyttää valmiutta vuorotyöhön sekä oman auton käyttöä.

Täytä hakemus tästä linkistä 31.3.2017 mennessä. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi.

vastuullinen_kesaduuni.png

Lähetä avoin hakemus!

Eikö mikään avoinna olevista tehtävistä tuntunut sopivalta? HKScan Finland tarjoaa kiinnostavia haasteita myös muissa tehtävissä. Oheisella avoimella hakemuksella voit hakea kausityötä tai pidempiaikaista työpaikkaa HKScan Finlandista. Täytä lomake ja lähetä meille. Otamme sinuun yhteyttä, jos sopivaa työtä ilmaantuu.


Lataa tästä avoin hakemus

.................................................................................................