Työpaikat

 

 
HAEMME KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Tuotannon ja logistiikan tehtäviinKesätyöpaikat sijaitsevat Eurassa, Forssassa, Outokummussa, Mikkelissä ja Vantaalla. Edellytämme 18 vuoden ikää, reipasta asennetta ja otetta työn tekemiseen.

Täytä hakemus tästä linkistä 31.3.2017 mennessä. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi.

 

Toimihenkilötehtäviin

 

Haemme kesätyöntekijöitä erilaisiin toimihenkilötehtäviin Euran, Forssan, Mikkelin, Outokummun, Turun ja Vantaan toimipisteisiin. Voit hakea esimerkiksi taloushallinnon, logistiikan, henkilöstöhallinnon, myynnin, markkinoinnin ja IT-alan tehtäviin.

Kesätyöpaikat on tarkoitettu alan opiskelijoille tai alalle aikoville henkilöille. Koulutustaustasi voi olla mm. tekniikan, tuotannon, kemian, elintarvikealan, talouden tai markkinoinnin parista.

Kesätyön menestyksekäs hoitaminen edellyttää reipasta otetta työntekoon, yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme myös kykyä toimia itsenäisesti. Osa kesätyöpaikoista edellyttää valmiutta vuorotyöhön sekä oman auton käyttöä.

Täytä hakemus tästä linkistä 31.3.2017 mennessä. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi.

vastuullinen_kesaduuni.png

Lähetä avoin hakemus!

Eikö mikään avoinna olevista tehtävistä tuntunut sopivalta? HKScan Finland tarjoaa kiinnostavia haasteita myös muissa tehtävissä. Oheisella avoimella hakemuksella voit hakea kausityötä tai pidempiaikaista työpaikkaa HKScan Finlandista. Täytä lomake ja lähetä meille. Otamme sinuun yhteyttä, jos sopivaa työtä ilmaantuu.


Lataa tästä avoin hakemus

.................................................................................................