Työpaikat

Energy and Environment Expert

HKScan Finland hakee Rauman uuteen yksikköön asiantuntijaa Utilities & Environment – organisaatioon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Asiantuntijana kehität ja ylläpidät Rauman tehtaan energia- ja ympäristöjärjestelmiä. Toimenkuvaasi kuuluvat mm. energia- ja ympäristöindikaattorien seuranta ja raportointi; johtamisjärjestelmän mukaisen toiminnan suunnittelu, kehitys, toimeenpano ja dokumentointi; sidosryhmäyhteistyö ja yhteistyö lupaviranomaisten kanssa; energia- ja materiaalitehokkuuden edistäminen. Osallistut investointihankkeisiin projektiryhmän asiantuntijajäsenenä, suunnittelet hankkeita omalla vastuualueellasi ja pystyt toimimaan näissä projektipäällikkönä. Pystyt myös jakamaan asiantuntemusta ja parhaita käytäntöjä organisaation sisällä.

Odotamme sinulta:

•soveltuvaa korkeakoulututkintoa
•soveltuvaa työkokemusta ympäristöjärjestelmien parissa
•ISO 14001 ja ISO 50001 standardien tuntemusta
•analyyttistä, oma-aloitteista ja pitkäjänteistä työskentelytapaa
•hyvää paineensietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoa
•hyvää englannin ja suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle paikan uuden ja hyvin modernin yksikön osaavassa organisaatiossa, missä pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi monipuolisissa työtehtävissä.

Hakemukset pyydämme sähköisesti liitteineen ja palkkatoivomuksineen osoitteeseen: rekry.hk@hkscan.com 18.10.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Energy and Environment Engineer, Martin Aalto, HKScan Finland Oy, +358 50 342 4360.

--- --- --- ---

 

Lähetä avoin hakemus!

Eikö mikään avoinna olevista tehtävistä tuntunut sopivalta? HKScan Finland tarjoaa kiinnostavia haasteita myös muissa tehtävissä. Oheisella avoimella hakemuksella voit hakea kausityötä tai pidempiaikaista työpaikkaa HKScan Finlandista. Täytä lomake ja lähetä meille. Otamme sinuun yhteyttä, jos sopivaa työtä ilmaantuu.


Lataa tästä avoin hakemus

.................................................................................................