Annerstedt

 

 

Annerstedt® tarjoaa laajan valikoiman erinomaisia tuotteita päivittäiseen ruoan valmistukseen.

Valikoimaan kuuluu monenlaista lihaa ja eri lihalaatujen lajitelmia. Naudanlihamme on ruohikkolaitumilla kasvatettua nautaa, pääasiassa nuorta härkää, hiehoa ja nuorta lehmää. Eläinten ikä vaihtelee 24-36 kuukauden välillä. Lajittelemme naudanlihamme painon, rasvakerroksen ja marmoroitumisen perusteella.

Lampaanlihamme tulee vapaasti laiduntavista liharotuisista karitsoista, joiden ikä vaihtelee 4-6 kuukauden välillä. Tuottajat ovat Etelä-Amerikasta, USA:sta, Uudesta Seelannista, Australiasta ja Euroopasta, ja he täyttävät asettamamme standardit niin laadun, kasvatuksen kuin valvonnankin osalta.

Annerstedtin tuotevalikoimasta voit valita joko tuoreen tai pakastetun lihan samoin myös jauhetut, marinoidut ja esikypsennetyt tuotteet.

 

Laadukasta lihaa

 

Valvonta, huolenpito ja laatu
Sopimustuottajamme ja valmistajamme käyvät läpi perusteellisen laaduntarkastuksen, missä arvioidaan kaikkea maatilan olosuhteista kuljetuksiin ja valmiisiin tuotteisiin asti. Edellytämme, että tuottajat huolehtivat sekä luonnosta että eläimistä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tuottajamme eivät käytä antibiootteja tai hormoneja eläinten kasvun edistämiseen. He eivät myöskään käytä geenimuunneltuja rehuja eikä heidän toimintansa vahingoita sademetsiä. Ketju on täysin läpinäkyvä ja jäljitettävissä. Pakkausetiketeissämme olevan QR-koodin avulla saat tietää, kenen maanviljelijän tilalta kyseinen tuote on lähtöisin.

Ympäristövaikutusten minimoimiseksi käytämme merikuljetuksia.


Lihan laatu
Raaka-aineiden laatu muodostaa herkullisen aterian perustan. Kun puhutaan lihan laadusta, siihen vaikuttavat useat tekijät, kuten eläimen rotu, ruokinta ja käsittely, mutta se ei vielä riitä. Paraskin liha voi mennä piloille, jos sitä käsitellään väärin teurastuksen jälkeen. On erittäin tärkeää huolehtia asianmukaisesta jäähdytyksestä ja oikeasta pH-arvosta. Lisäksi tarvitaan ammattitaitoinen lihanleikkaaja ja riittävä raakakypsytys.


Marmoroituminen
Rasvalla on tärkeä merkitys siinä, millaisen makuelämyksen saamme lihasta. Se vaikuttaa lihassa sekä aromeihin että mehevyyteen. Kudosten sisäinen rasva ja sopiva marmorointi voimistavat lihan aromeja ja tekevät siitä rakenteeltaan mehevämmän.


pH-arvo
pH-arvo on ensimmäisiä mitattavissa olevia laatuominaisuuksia, kun arvioidaan naudanlihan makuelämystä. Alle 5,7 pH-arvo varmistaa lihalle hienon rakenteen ja vähäisemmän kutistumisen. pH ei ole pelkästään syöntilaadun mittari vaan se kertoo myös siitä, miten eläimiä on käsitelty. Stressaantuneilla eläimillä pH-arvo on korkeampi, mikä puolestaan heikentää lihan syöntilaatua ja säilyvyyttä.

 

Annerstedt®

Kuluttajapalvelun numerot
Ruotsissa: 020 59 59 77, Matforum@hkscan.com
Suomessa: 0800 05 450
Tilausnumero asiakkaille:
+46 771 510 510